Весна відкриває серця

2017-03-31

/Files/images/novini/201704/20170328_103133.jpg

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Хмельницької райдержадміністрації від 19.12. 2016 року №546 «Про проведення

обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та виставки декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва загальноосвітніх

та позашкільних навчальних закладів», плану роботи відділу освіти, молоді та спорту і Центру дитячої творчості на 2017 рік, з метою активізації та розвитку самодіяльної творчості школярів, стимулювання самовираження, виховання естетичних смаків учнів 28 березня 2017 року в кінокультурному центрі «Мир» відбувся обласний творчий звіт художньої самодіяльності ЗНЗ та ЦДТ Старокостянтинівського району під гаслом: «Весна відкриває серця».

На святі дитячих талантів були присутні педагоги обласного Центру науково-технічної творчості учнівської молоді: Жолобок Наталія Володимирівна - заслужений працівник освіти України, заступник директора з навчальної роботи Хмельницького обласного Центру науково – технічної творчості учнівської молоді, Стельмах Інна Анатоліївна – завідувач навчально – методичного відділу художньо – естетичного виховання школярів, а також головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Грінченко Олег Валерійович.

Творчою групою адміністрації ЦДТ були відібрані кращі з кращих, оригінальні та неповторні за змістом і формою номери художньої самодіяльності, над якими працювали талановиті, творчі керівники гуртків, вчителі навчальних закладів району, щоб показати справжні яскраві таланти дітей Старокостянтинівщини. Виступи учасників свята зал вітав гучними оплесками. Оригінальна за формою і креативна за змістом була продемонстрована виставка робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва вихованців гуртків ЦДТ та учнів шкіл району. Обласне журі, аналізуючи захід, високо оцінило виступи та вироби молодих талантів і роботу усіх, хто долучився до цієї творчої справи.

Методист ЦДТ Лінійчук В.В.

/Files/images/novini/201704/DSC00579.JPG

/Files/images/novini/201704/DSC00528.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 562