05.11.2014

Ангел миру

30-31 жовтня 2014 року учні Миролюбненської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у Всеукраїнській акції «ЛАНЦЮГ МИРУ» в рамках якої здійснено: написання картини «Прагнення миру» (11 кл.), виготовлення плакатів,виготовлення оберегів солдатам, звернення з поетичним закликом «Хай буде мир!» (10 кл.), виготовлення державної символіки (Вишивка герба) (7 кл.), акція «Миза мир» конкурс малюнків (5 кл.), виготовлення «Журавликів миру» (3 кл.), флешмоб «Вишивана Україна» (8 кл.).

20.10.2014

Європейський тиждень місцевої демократії

У рамках Європейського тижня місцевої демократії євроклубівцями Веснянського євроклубу «Єдність» на чолі із головою клубу Пужак Мариною було заплановано ряд заходів. Зокрема було відвідано відкриту сесію Веснянської сільської ради народних депутатів, на якій розглядалися питання уточнення бюджету села та розгляд заяв громадян села. Після сесії була тепла зустріч із головою сільської ради А.В.Заплотинським та депутатами. Учні задавали питання, які стоять на часі: про ремонт доріг, про порядок балотування депутатів до сільської ради, про формування селищного бюджету та ін.

17.10.2014

Діти ДНЗ «Дзвіночок» за мир!

Діти ДНЗ «Дзвіночок» за мир! Той, хто сказав, що діти ще малі й знаходяться осторонь подій, які відбуваються в Україні, глибоко помиляється! Навіть юні українці й україночки в наш час встигли подорослішали та навчитися аналізувати останні події, які тривожать і викликають надзвичайну стурбованість. Час навчив кожного! Вони чітко усвідомлюють, що нині під загрозою цілісність України та триває велике протистояння російським військам!

Під керівництвом завідувача ДНЗ Павловської І.В. та вихователя Криворуко Н.В.,вихованці намалювали малюнок на асфальті, зробили аплікацію, надули кульки, що символізують мирне та безхмарне дитинство, зробили спільні фото. Урочисто пролунав гімн України.

11.06.2013


Губчанський НВК

Ось і промайнули веселі, безтурботні та надзвичайно цікаві дні нашого перебування у «Веселковій країні здоров’я».

/Files/images/novini_shkl/062013/image007.jpg/Files/images/novini_shkl/062013/image003.jpg

Прийшов останній день – день закриття табірної зміни під гаслом «Літо чекає на нас». Сьогодні ми ділилися враженнями від цікавого відпочинку, адже він спрямований на збереження нашого дорогоцінного скарбу – здоров’я. Потім був святковий концерт «Відпочиваємо жартуючи!». Також ми продемонстрували показовий танець «Вальс друзів», який вивчили у таборі. А ще ми грали цього дня у чудову гру «Лист від таємного друга», листоноша приносив нам чудо- послання дружби і любові. Як же приємно дізнатися, «хто ж мій таємний друг». А ще дивилися фільм, де головними героями були ми самі, у ньому 14 серій про кожний день наших пригод у «Веселковій країні здоров’я»!» Оце так!!! Найактивнішим вручили призи.

/Files/images/novini_shkl/062013/image013.jpg/Files/images/novini_shkl/062013/image011.jpg/Files/images/novini_shkl/062013/image001.jpg

Нам подарували перлинку на пам’ять, яку ми вчора залишили у “морі бажань”, а сьогодні вoна стала великою і прекрасною. Зі слізьми прощання ми залишили табір. Попереду літечко і ще багато-багато нових пригод!

03.06.2013

Пашковецький НВК

27 травня в Пашковецькому НВК відбулося урочисте відкриття табору з денним перебуванням «Веселка».
Лунали пісні про Україну, дитинство, літо.
Наймолодші вихованці, в образі квітів, побажали всім присутнім гарного настрою та приємних вражень про літній відпочинок
Загони презентували свої візитівки: емблеми, девіз, загонова пісня.
Вихованців табору привітали директор НВК - Пшенична Л.Д. та начальник табору - Побережняк І.М.

/Files/images/novini_shkl/052013/pashkvts/image003.jpg/Files/images/novini_shkl/052013/pashkvts/image001.jpg/Files/images/novini_shkl/052013/pashkvts/image005.jpg/Files/images/novini_shkl/052013/pashkvts/image009.jpg

01.06.2013

Міжнародний День захисту дітей в Сербинівському ДНЗ «Сонечко»

Дитинство – це блакитно-золотавий світанок віку. І немає на світі чарівнішої казки, як дитинство …
День захисту дітей 1 червня 2013 року святкували діти не тільки у нашому садочку і нашій країні, а й діти усього світу. Це свято радості й надії на те, що наші діти виростуть щасливими і здоровими. /Files/images/novini_shkl/052013/sonechko/image006.jpg
Колектив закладу доклав чимало зусиль, щоб це свято для малечі було веселим і цікавим, щоб їм було завжди комфортно, затишно і завжди цікаво в садочку. На дитячому майданчику, прикрашеному кульками та квітами, вишикувались вихованці. У всіх святковий настрій.
Захід розпочато з урочистого відкриття. Всіх /Files/images/novini_shkl/052013/sonechko/image004.jpgприсутніх привітала завідувач закладу Григоренко Н.М. Вона побажала всім миру, любові, злагоди, добра, вірних друзів, щирих посмішок, багато радісних та щасливих подій у їхньому житті. На малят чекала подорож на казкову лісову галявину, повну несподіванок та сюрпризів. Вихованці садочка радо зустрічали цей святковий день казкових героїв .Діти разом грали ігри, співали пісні, водили хороводи, відгадували загадки, танцювали,малювали різні малюнки на асфальті, пригощались солодощами та фруктами.


Всміхається «Сонечко» привітно й ласкаво
Цей день на планеті хай щастям сіяє,
Час радісно лине, змістовно й цікаво
Добробутом повниться кожна сім'я.

01.06.2013

Святкування Міжнародного Дня захисту дітей в ДНЗ "Малятко", с. Сахнівці

1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний День захисту дітей. До святкування приєдналися і вихованці ДНЗ « Малятко» с. Сахнівці.

/Files/images/novini_shkl/052013/dnz_malyatko/image001.jpg


Веселий клоун завітав на свято до старшої групи. Діти з інтересом виконували його цікаві завдання.


/Files/images/novini_shkl/052013/dnz_malyatko/image007.jpg/Files/images/novini_shkl/052013/dnz_malyatko/image003.jpg

Малюки взяли участь у конкурсі дитячих малюнків на асфальті. Він розквітнув фантастичними квітами, яскравими веселками, усміхненими сонечками. Дитяче свято запам’яталося дітям. Можна з упевненістю сказати, що Міжнародний день захисту дітей завітало до вихованців ДНЗ « Малятко»» с. Сахнівці веселими танцями, радісними піснями.

31.05.2013


Губчанський НВК

Цього року пришкільний табір відпочинку Губчанського НВК «Сонечко» помандрував у «Веселкову країну здоров’я». Нам, дітям, на святковій лінійці вручили паспорт жителя «Веселкової країни здоров’я».Ми були раді нашому першому «ДОКУМЕНТУ»

/Files/images/novini_shkl/052013/gubcha/image006.jpg

І для нашого змістовного, веселого і комфортного відпочинку запрацював директор табору із відповідними міністрами: охорони здоров’я, вільного часу, закордонних справ, фізкультури і спорту, усіх мистецтв та екології.

Ми взяли участь у цікавому тренінгу «Будьмо знайомі!» і відправилися у цікаву подорож по «Веселкової країни здоров’я», граючись в гру «Струмочок»

Ох, як аж цікава ця країна здоров’я! А чиє вона на карті? Сьогодні ми про це дізналися на

загальнотабірній грі «Знайди карту «Веселкової країни здоров’я»

/Files/images/novini_shkl/052013/gubcha/image022.jpg

Спільними зусиллями ми склали карту нашої країни, тепер ми знаємо, що вона в середині кожного з нас, треба тільки взяти курс на здоровий спосіб життя!

3-й день нашого відпочинку – це День чистого повітря і ми вирушили в дорогу на екскурсію за чистим повітрям, перевіряючи стан своїх легень. Ми брали участь у конкурсі з кульками, у вікторині: «Я знаю таємниці повітря, яке навколо мене».

4-й день, нашого перебування в «Веселковій країні здоров’я» - День чистої води. Гасло дня «Без води – ні туди, ні сюди!» Ох скільки ж ми дізналися про воду. Виявилося , що це справжній еліксир життя . Ми також прийняли участь у екологічній акції «Із сміттячка в прекрасне!»

Ось що вийшло в результаті нашого творчого проекту.

Фотосесія обов’язкова, адже такі пальми та екзотичні квіти ростуть тільки у нас.

27.05.2013

Малочернятинська ЗОШ І-ІІ ст.

/Files/images/novini_shkl/052013/malochern_zosh_-_st/P1012115.JPGУ Малочернятинській ЗОШ 27 травня розпочав роботу пришкільний табір «Барвінок».

Навчання закінчилося – розпочалися канікули. Звичне шкільне подвір'я перетворилося на багатофункціональний гральний майданчик. Бігати й стрибати тут діти зможуть 14 днів–саме стільки працюватиме пришкільний табір.

У рамках цього дня відбулися:
1.Урочисте відкриття табору святковою лінійкою.
2. Спортивні змагання.
3. Підготовка візиток команд (емблеми, речівки, девізу).
4. Змагання зі стільби.
5. Варіння українського кулешу.
/Files/images/novini_shkl/052013/malochern_zosh_-_st/P1012122.JPG/Files/images/novini_shkl/052013/malochern_zosh_-_st/P1012124.JPG

27.05.2013

Бутовецька ЗОШ І-ІІІ ст.

/Files/images/novini_shkl/052013/butovetska_zosh_-_st/27052013/P5270643.JPG27 травня відкрив свої дружні обійми пришкільний табір з оздоровчою зміною «СВІТАНОК» на базі Бутовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Ранок зустрів дітей дощем, але дитячий сміх, пісні, таночки враз розігнали хмаринки і сонечко завітало до нас на свято. Класні кімнати стали квітковими, яскраво-кульковими, ігровими. Навіть партам набридло стояти у строгому ряду і вони перетворилися на галявини з іграми, розмальовками, цікавими книгами. Звичайні школярі у таборі перетворюються на веселих промінчиків, грайливих левенят, кмітливих водограйчиків та невгамовних дітлахів.

/Files/images/novini_shkl/052013/butovetska_zosh_-_st/27052013/P5270589.JPG/Files/images/novini_shkl/052013/butovetska_zosh_-_st/27052013/P5270583.JPGУчні підготували святкову лінійку, на яку завітала методист управління освіти, молоді та спорту Старокостянтинівської РДА Шпітько Альона Іванівна та побажала веселих безпечних літніх канікул. Діти знайомилися один з одним, з вихователями. Уважно засвоїли правила у таборі та режим дня. Вчили загонові пісні, девізи, вибирали командирів. Щоб краще здружитися, грали у рухливі ігри, показуючи свою спритність. Лунали дзвінкі дитячі голоси, сміх на майданчику.

27.05.2013

Воронковецька ЗОШ І-ІІІ ст.

Канікули! Канікули! Настала пора!
Ніяких уроків у школі нема!
Відпочивай! Цілий день майструй, читай!
М’яч у сітку забивай! Гуляй!
І нема завдань додому,
І не знають ноги втоми.
Вийдем в путь.
Ну а парти під віконцем,
Під весняним теплим сонцем
Хай пождуть!

/Files/images/novini_shkl/052013/voronkovetska_zosh/2.JPG/Files/images/novini_shkl/052013/voronkovetska_zosh/1.JPGТакими веселими рядками зустрів пришкільний табір відпочинку «Веселка» школярів. З словами привітань звернулися до дітей начальник табору Кондратюк В. П., заступник начальника табору Бондарук Т. В., практичний психолог Романюк О. В.


Учні з великим задоволенням пригадали і виконали табірну пісню «Не давайте суму жити».

А попереду ще безліч розваг, конкурсів, вікторин, екскурсій… І все це для того щоб наші діти гарно відпочили…

27.05.2013

Великочернятинська ЗОШ І-ІІІ ст.

Добрий день усім вам, діти!
Свято знов і час радіти,
Що живем ми всі на світі
В морі сонця, в морі квітів.

27 травня 2013 року у таборі відпочинку «Веселка», що при Великочернятинській ЗОШ І-ІІІ ступенів була проведена урочиста лінійка з нагоди відкриття табірної зміни.

На лінійці загони здавали рапорти, представляли своїх учасників та виконували номери художньої самодіяльності. Вихованці табору поділилися на такі загони:

загін№1 «Капітошки»
загін №2 «Водограй»
загін №3 « Фантазери»
загін №4 «Чемпіони»
загін №5 «Non-stop»
загін №6 «Діамант»


На відкритті святковім, урочистім
Де завжди разом, де близькі усі.
Тут джерелом заб’є життя барвисте,
Дитинство сонцем заблищить в росі.

/Files/images/novini_shkl/052013/velikochernyatinska_zosh/5.JPG/Files/images/novini_shkl/052013/velikochernyatinska_zosh/4.JPG/Files/images/novini_shkl/052013/velikochernyatinska_zosh/2.JPG/Files/images/novini_shkl/052013/velikochernyatinska_zosh/3.JPG/Files/images/novini_shkl/052013/velikochernyatinska_zosh/1.JPG













24.05.2013

Левківська ЗОШ І-ІІ ст.

24 травня у Левківській І-ІІ ступенів відбулося Свято останнього дзвоника!

У нашій школі пройшло свято,
І гостей в нас було багато.
Директор діток привітав,
Всього найкращого бажав,
Щоб шлях в життя їм був щасливий,
Здоров"я, успіхів щоднини.
Випускники теж виступали,
Всім щастя й успіху бажали.
Та і найменші виступали,
Танок веселий танцювали,
Вірші напутні розказали,
І пісеньки нам заспівали.
Останній дзвоник - гарне свято,
На літо планів в нас багато!

/Files/images/novini_shkl/052013/levkvska_zosh/20130524_103552.jpg/Files/images/novini_shkl/052013/levkvska_zosh/20130524_103534.jpg/Files/images/novini_shkl/052013/levkvska_zosh/20130524_102036.jpgНа святі були присутні учні,вчителі,батьки,завідувач ПМПК Ниник О.О., фахівець соціальної роботи Гула Г.В. На святі звучали побажання випускникам щасливої дороги, успіхів на державній підсумковій атестації.

17.05.2013

Ладигівський НВК

Наше майбутнє — в дітях

/Files/images/novini_shkl/052013/ladigvskiy_nvk/1.JPGВ Ладигівському НВК навчаються талановиті діти, здатні на підкорення вершин. Це ще раз довели учні, що взяли участь 26 квітня 2013 року в Обласному творчому звіті навчальних закладів, на який було представлено один творчий номер і роботи із декоративно-прикладного мистецтва.

Керівник шкільного танцювального колективу Нуцаль І. М. підготувала український танець під назвою «Країна моя» (сл. і муз. Т. Май). Шістнадцять дітей під вмілим керівництвом творчого вчителя і наставника, зуміли не лише показати свою майстерність, а й душею відчути настрій танцю і передати це у зал глядачам та журі. До речі, танцювальний колектив «Едельвейс» Ладигівського НВК також зайняв призове місце на конкурсі народного танцю «Вихиляс», що свідчить про вправну руку керівника і талановитість дітей.

/Files/images/novini_shkl/052013/ladigvskiy_nvk/2.JPGЩе на конкурсі були представлені композиції, виконані у техніці декупаж: «Крокуємо Європою» ( Марценюк А., Ніколенко І., Мартинюк О.)і «Несе Галя воду» ( Солодка К., Клочай О.). Останню з них відзначили і на районному конкурсі декоративно-прикладного мистецтва «Знай і люби свій рідний край». Дані роботи вразили журі оригінальним баченням, творчим підходом. У цьому треба віддати належне вчителю трудового навчання та заступнику директора по виховній роботі Фомович С.В., яка, враховуючи бажання та талант дітей, в позаурочний час розвиває пам’ять, просторову уяву учнів, виховує працелюбність, організованість, практичність.

Робота у техніці декупаж припала дітям до душі. Оздоблюють тарілки, скляні пляшки, дерев’яні вироби, меблі. Діти щиро вдячні вчителю насамперед за підтримку, допомогу у створенні композицій, бо це нелегка праця. Власним прикладом Фомович С.В. надихає до праці і дітей, адже у творчого вчителя — творчі діти.

У Ладигівському НВК кожна дитина — особистість.

10.05.2013

Чорнянська ЗОШ І-ІІ ст.

/Files/images/novini_shkl/052013/chornyanska_zosh/1.JPG9 травня 2013 року учні Чорнянської ЗОШ І – ІІ ст. взяли участь у мітингу «Слава визволителям». Завдяки героїчним зусиллям наших батьків, дідів, прадідів з української землі було вигнано останнього фашистського загарбника . Нашому народу війна завдала чимало горя, болю і непоправних втрат, адже загинули найсміливіші і найхоробріші. Завдяки мужності і героїзму захисників Вітчизни країну не лише відстояли в смертельній боротьбі, а й відбудували, відродили з руїн та попелу. Минають роки, покоління змінює покоління, але часу непідвладна пам'ять про тих, хто ціною власного життя звільняв міста і села України від коричневої чуми. Пам'ять про ті буремні роки назавжди залишиться у наших серцях. Будемо вірні пам’яті тих, хто загинув у боях, захищаючи Батьківщину, хто не дожив до світлих днів визволення!

Ніхто не забутий.
На полі ніхто не згорів:
Солдатські портрети
На вишитих крилах пливуть…
І доки є пам'ять в людей,
І живуть матері,
Допоти й сини, що спіткнулись об кулі, Живі!
Б. Олійник

07.05.2013

Бутовецька ЗОШ І-ІІІІ ст.

/Files/images/novini_shkl/052013/butovetska_zosh_-_st/DSC_1359.JPGЗ нагоди відзначення 175-річчя з дня народження Івана Семеновича Нечуя-Левицького (1838-1918), славного представника української культури, письменника – демократа, публіциста, одного з перших перекладачів Біблії української мовою та великого гуманіста в Бутовецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся літературний вечір «Співець життя народного».

Свято пройшло у формі літературного журналу – сторінок цікавих фактів з життя і творчості Івана Семеновича та інсценізації уривків з творів видатного митця: повісті «Микола Джеря», циклу оповідань «Баба Параска та Баба Палажка», повісті «Кайдашева сім’я». У театралізованому дійстві були задіяні учні 6,9,10 класів.

/Files/images/novini_shkl/052013/butovetska_zosh_-_st/DSC_1368.JPGЧим же він цікавий нам, сучасникам, котрі у веремії новітньої перебудови життя й свідомості поступово втрачають смак до читання? Усе своє життя Нечуй-Левицький відстоював інтереси свого пригнобленого народу, вболіваючи за рідну мову, його культуру, людську гідність. Письменник завжди прагнув допомогти покривдженим, захистити їх. Тому він став близький людям різних країн і народів.

Святкування річниці дня народження І. С. Нечуя – Левицького — данина пам’яті великому майстру слова, що півстоліття плідно працював на ниві українського письменства.

25.04.2013

Решнівецька ЗОШ І-ІІ ст.


«Прийди, весно, красна…»

/Files/images/novini_shkl/042013/reshnvetska_zosh/DSCN1930.jpg Щороку і дорослі, і діти з нетерпінням чекають приходу весни, коли по іншому засміється сонечко і пошле на землю теплі ніжні промені, коли від сну прокинеться засипана снігом земля, коли оживе все навкруги: зашумлять ліси і гаї, запрошуючи птахів, трактори розбудять сонні поля, зазеленіє травичка, з’являться перші весняні квіти, стануть наливатися соком бруньки на деревах.

З давніх-давен наш народ проводив ряд весняних обрядів, закликаючи весну: водили хороводи, випікали обрядове печиво, що мало форму птахів, діти вирізали птахів з паперу, з дерева і прославляли таким чином весну.

/Files/images/novini_shkl/042013/reshnvetska_zosh/DSCN2017.jpg Споконвіку славиться український народ своїми звичаями та обрядами, і шанобливе ставлення до цих традицій передається з покоління в покоління.

Ось і цьогоріч 19 квітня на території палацово-паркового ансамблю «Маєток Самчики» відбулося обласне фольклорно-етнографічне свято зустрічі весни «Весняночка йде, пташок із вирію веде» на відзначення Міжнародного дня птахів, довкілля та Року дитячої творчості, в якому взяли участь учні нашої школи.

/Files/images/novini_shkl/042013/reshnvetska_zosh/DSCN1934.jpg Чим би людина не займалася в своєму житті, чи то буденні справи, чи то в свята – у все потрібно вкласти свою душу. Ось так ми і виховуємо своїх учнів, щоб до виконання будь-якої справи підходили з душею. Так і зробили наші діти, виготовляючи на фольклорне дійство паперових ізнокольорових птахів та шпаківню. Натомість маємо гарний результат – ІІІ місце у конкурсі художнього розпису штучних гніздівель в рамках обласного дитячого фольклорного свята весни.

16.04.2013

Підгірнянський НВК

/Files/images/novini_shkl/042013/pdgrnyanskiy_nvk/P4121233.JPG Нещодавно в Підгірнянському НВК був проведений тиждень біології під керівництвом вчителя Галченко О.О. Проведення тижня біології – це гарний шанс підвищити інтерес учнів до предмета, заохотити їх до пошуків додаткових матеріалів, залучити талановитих дітей до біологічних досліджень та участі у олімпіадах. Початок предметного тижня був приурочений до Всесвітнього дня здоров’я, який відмічається 7 квітня. Старшокласниками НВК був проведений виховний захід «Харчування і наше здоров’я», важливим завданням якого було показати, що найбільший вплив на стан здоров’я людини спричинює її спосіб життя, важливим компонентом якого є харчування. З цією ж метою серед учнів школи проведено анкетування «Спосіб життя, поведінка, діяльність» яке показало, що здоров’я вимагає щоденного піклування і уваги.

/Files/images/novini_shkl/042013/pdgrnyanskiy_nvk/P4121245.JPG Для юннатів молодшого та старшого шкільного віку був проведений ранок «Рослини навколо нас», метою якого було ознайомлення з біологічними особливостями та значенням деяких дикоростучих рослин. Учні приміряли на себе ролі рослин, тим самим розширили свої знання про їх лікарські властивості і поєднали знання з біології з іншими науками.

Завершився тиждень біології участю 22 учнів НВК у міжнародному природничому інтерактивному конкурсі «Колосок весняний -2013». Слід зазначити, що за підсумками проведення двох попередніх етапів даного конкурсу Підгірнянський НВК отримав грамоту за популяризацію природничих дисциплін. Будемо сподіватися, що і на цьому етапі ми покажемо гарний результат.

05.04.2013

Малочернятинська ЗОШ І-ІІІ ст.

/Files/images/novini_shkl/malochernyatiska/Шкльна ярмарка.JPG«Бджола мала, а й та працює», – говорять у народі. Адже серед різних видів діяльності людини праця набуває вирішального значення. Вона сприяє всебічному вихованню і розвитку особистості. Творча робота виховує митця, викликає бажання продовжити пошук та відкрити нове.

З 18 по 22 березня в Малочернятинській ЗОШ І-ІІст. пройшов тиждень трудового навчання, організатором якого була вчитель трудового навчання Паламарчук Л.П. Протягом тижня було проведено ряд заходів, які сприяли кращому розвитку творчих здібностей, естетичних смаків дітей: виставка декоративно-прикладного мистецтва, конкурс «Прислів'я про працю», конкурс для дівчаток у номінаціях «Модна зачіска», «Кулінарне шоу», «Мода – 2013», шкільна ярмарка.

Метою всіх проведених заходів було виховання працелюбності, культури праці, бережливого ставлення до природи, підготовка учнів до трудової діяльності, адже праця – джерело всіх цінностей і багатств людини. Тиждень трудового навчання ще раз підтвердив: неталановитих дітей немає, потрібно лише помітити прояви талантів і допомогти їм розвиватися.

29.03.2013

Драчівська ЗОШ І-ІІ ст.

/Files/images/novini_shkl/032013/drachvska_zosh/2013-02-15 12.47.35.jpgВ історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. У перші березневі дні ми знову згадували великого сина нашого народу – Тараса Григоровича Шевченка. 199 років минуло з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі.

З метою прилучення школярів до глибин шевченківської мудрості, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, формування духовної культури з 11 по 15 березня 2013 року в Драчівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів проходив Шевченківський тиждень, на якому було проведено ряд заходів для вшанування пам’яті Великого Кобзаря. Протягом тижня тривала виставка книг, фотографій, ілюстрацій до творів Т.Шевченка. Учні школи готували стінні газети, декламували його твори, малювали ілюстрації до його творів, писали реферати про життя і творчість Великого Кобзаря, мали можливість взяти участь у літературній вікторині «Ім’я Шевченка стукає в серцях» .

Найактивніших учасників було нагороджено грамотами та невеличкими подарунками на підсумковій лінійці.

22.03.2013

Сахновецька ЗОШ І-ІІІ ст.

/Files/images/novini_shkl/032013/sahnovetska_zosh/SAM_9079.JPG/Files/images/novini_shkl/032013/sahnovetska_zosh/SAM_9089.JPGВ Україні з давніх-давен в останній тиждень перед Великим постом справляли Масляну. Свято Масляної було пов’язане із культом народження сонця. Звідси й традиційні млинці. Круглі, гарячі, золотаві, вони являють собою мініатюрне зображення нашого світила. Тому у Сахновецькій школі було організовано та проведено ярмарку млинців. Участь в ярмарку прийняли учні 5 – 11 класів. Діти приготували велику кількість млинців, щедро заправили їх різноманітними начинками (медом, згущеним молоком, вишнею, варенням). Скоштувати млинці приходили і молодші школярі, і вчителі. Ярмарок був веселий, діти були задоволені.

15.03.2013

Коржівська ЗОШ І-ІІ ст.

/Files/images/novini_shkl/korjvska/100_3224.jpg/Files/images/novini_shkl/korjvska/100_3220.jpg У Коржівській ЗОШ І-ІІ ст. пройшов тиждень математики.

Він проходив під гаслом «Предмет математики настільки серйозний, що корисно не втрачати нагоди зробити його трохи цікавим. Б.Паскаль»

/Files/images/novini_shkl/korjvska/100_3226.jpg Тиждень відкрився святковою лінійкою, на якій було оголошено план роботи і дано завдання учням. Цікаво пройшов усний журнал «Чи знаєте ви, що…», який підготували учні 7 класу. Хороші враження залишились у дітей від інтелектуальних заходів «Задачі – жарти, задачі – загадки» (1-4 кл., 5-7 кл.) та «Числові та геометричні головоломки » (5-9 кл.), проте найбільше сподобався учням День математичних ігор «Математика у … сірниковій коробці» (1-4 кл., 5-9 кл.).


28.02.2013

Воронковецька ЗОШ І-ІІІ ст.

Тим, хто вчить математику,
Тим, хто любить математику,
Тим, хто знає математику,
Тим, хто ще не знає, що він любить математику.

/Files/images/novini_shkl/022013/voronkovetska_zosh/3.JPGУ лютому під таким девізом у Воронковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений тиждень математики. В ході тижня учні молодших класів взяли участь у конкурсі загадок (вчитель Павлюк Г.І.). учні 5-7 класів стали учасниками «Математичної ярмарки» (вчитель Гаврилюк Л.В.). Шестикласники з великим інтересом змагалися в математичному брейн-ринзі (вчитель Самборський М.М.). Весело і цікаво пройшов КВК для старшокласників (вчитель Павлюк Г.І), переможцями стали учні 11 класу..

/Files/images/novini_shkl/022013/voronkovetska_zosh/1.JPG/Files/images/novini_shkl/022013/voronkovetska_zosh/2.JPGПід час проведення математичного тижня в присутності вчителів школи та методиста Старокостянтинівського районного управління освіти, молоді та спорту Сукманюк С.І. пройшли уроки:

1) бінарний інтегрований у 8 класі «Гірська система Українських Карпат та «Теорема Піфагора»;

2) урок геометрії «Розв’язування задач з векторами».

Заключним акордом тижня стало оголошення підсумків та нагородження переможців та учасників.

Кiлькiсть переглядiв: 906