Творчі звіти навчальних закладів

2017-03-06

/Files/images/novini/201701/00.JPG

Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації від 20.01.2017 року за №25-од «Про проведення творчих звітів у навчально-виховних закладах району з художньої самодіяльності та виставок декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва», плану роботи відділу освіти, молоді та спорту та Центру дитячої творчості на 2017 рік, з метою виховання гармонійно розвинутої особистості на традиціях української культури, виховання дітей засобами мистецтва, виявлення і підтримки кращих дитячих колективів, розкриття юних талантів, залучення їх до активної участі у мистецькому житті країни з 8 лютого 2017 року в загальноосвітніх закладах району проходять творчі звіти учнівських колективів художньої самодіяльності та виставок декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва.

«Весна відкриває серця» – під таким гаслом відбуваються творчі звіти у загальноосвітніх навчальних закладах Старокостянтинівського району. На сьогоднішній день уже прозвітували Ілляшівська, Бутовецька, Миролюбненська,Самчиківська, Сахновецька, Воронковецька, Великочернятинська і Веснянська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Губчанський, Пеньківський, Стецьківський, Сковородецький, Ладигівський,Решнівецький , Вишнопільський, Великомацевицький, Іршиківський, Пашковецький, Поповецький НВК, Староостропільське НВО, Коржівська, Левківська, Чорнянська, Малочернятинська ЗОШ І-ІІ ступенів та Лажівська ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів. Звітні концерти проходять у атмосфері творчості та теплоти.

Творчою групою у складі директора Центру дитячої творчості Сапчук Н.В., методистів Залевської К.І. та Лінійчук В.В. , методиста РМК Лошак Н.Р. та головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Грінченко О.В. відзначено різножанрові концертні програми у навчальних закладах та оригінальність виставок декоративно-прикладного мистецтва.

Творчі звіти навчальних закладів продовжуються…

Методисти ЦДТ Лінійчук В.В. та Залевська К.І.

/Files/images/novini/201701/DSC00199.JPG/Files/images/novini/201701/DSC00173.JPG/Files/images/novini/201701/DSC00169.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 432